Zapiekane pomidory faszerowane kaszą owsianą

Zapiekane pomidory faszerowane kaszą owsianą

Zapiekane pomidory faszerowane kaszą owsianą

Przepis na : obiad

Pomidory są najlepsze nie latem, lecz własnie jesienią. Nabierają wtedy pełni smaku i są wspaniale pachnące. (Mówimy oczywiście o pomidorach z pola, a nie tych całorocznych szklarniowych.) Jesień to idealny czas na zapiekanie ich pod różnymi postaciami. Kasza owsiana idealnie do nich pasuje, gdyż podczas zapiekania wchłonie nadmiar wody, przesiąkając jednocześnie smakiem i zapachem pomidorów. Komponując smak kaszy możemy dodać do niej chyba wszystko, co znajdziemy pod ręką. Ja dzisiaj postawiłam na prostotę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.