Karkówka zapiekana z cebulą, jabłkami i kapustą

Karkówka zapiekana z cebulą, jabłkami i kapustą

Karkówka zapiekana z cebulą, jabłkami i kapustą

Przepis na : obiad

Dzisiaj szybki obiadek z kawałkiem mięsa. Plastry karkówki obsmażone i zapieczone z kapustą, cebulą, czosnkiem i jabłkami. Można to przygotować w pojedynczych niewielkich foremkach, każdą porcję osobno. Można także w większej formie zapiec kilka porcji. To danie idealnie nadaje się do odgrzania na drugi dzień, więc jest dobrą propozycją dla tych, którzy obiad przygotowują dzień wcześniej. Składniki na 1 porcję: 2 średnie plastry karkówki 1 szklanka posiekanej białej kapusty 1 średnia cebula 1 większy ząbek czosnk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.