Kiedy zaczynałam pisać bloga, z podziwem i nutką zazdrości patrzyłam na blogi, które współpracowały z różnymi firmami, pisały recenzje produktów otrzymanych do testowania. Myślałam wtedy, że ja nigdy nie zdobędę takiego zaufania, żeby ktoś coś mi dał do przetestowania. Zabrakło mi jednak odwagi, aby pisać do firm i proponować współpracę. Po kilku miesiącach stwierdziłam, że dobrze się stało. Nie jestem zależna od nikogo, gotuję i fotografuję to, co chcę, nikt niczego mi nie narzuca. Wyszła ze mnie&... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Proste przepisy na proste i smaczne potrawy.