Pieczeń rzymska z portobello, bazylią i cheddar

Pieczeń rzymska z portobello, bazylią i cheddar

Pieczeń rzymska z portobello, bazylią i cheddar

Przepis na : obiad

Zapraszam na kolejny przepis na mielone. Pieczeń rzymska to alternatywa dla mielonych koletów. Pieczeń smakuje zarówno na ciepło do obiadu, jak i na zimno na kanapkę. Dlatego zawsze przyrządzam pieczeń z dużej porcji mielonego. Pieczeń rzymska to nieskopmlikowane danie mięsne na co dzień lub na imprezę. Zazwyczaj przyrządza się je z gotowanym jajkiem. Dzisiaj zapraszam na włoski twist, pieczeń z grzybami portobello, bazylią i cheddar. Pieczeń oczywiście należy piec w piekarniku. Ponieważ zrobiłam nadziewaną p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Autor

codojedzenia

Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, puree ziemniaczane, sosy, mięso, obiad, mięso mielone, dania mięsne, fasolka szparagowa, kanapki, roladki, fasolka, impreza, pieczarki, ziemniaki, grzyby, kanapka, wołowina, wieprzowina, mięsa pieczone, pieczarki w sosie, pieczone ziemniaki, jajka z farszem, jajka nadziewane, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczarki do obiadu, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.