Bez glutenu, bez mięsa, bez wyrzeczeń – smacznie i lekko po świętach

Bez glutenu, bez mięsa, bez wyrzeczeń – smacznie i lekko po świętach

Bez glutenu, bez mięsa, bez wyrzeczeń – smacznie i lekko po świętach

Witajcie po Świętach! To mój pierwszy wpis w tym roku. Wczoraj wróciłam z rodziną z Polski, gdzie spędziliśmy tegoroczne Święta Bożego Narodzenia i Sylwestra. Dzisiaj, mając chwilę wolnego czasu, postanowiłam zająć się gotowaniem i upiec tartę. Świąteczne jedzenie już nam się trochę przejadło, więc przygotowałam bezglutenową, bezmięsną tartę z dodatkiem zielonych warzyw, sera Comté i parmezanu, polanych jajkami rozmąconymi w śmietanie. Tarta bezglutenowa z brokułami, porem i zielonym groszkiem jest niezwyk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.