Gulasz z Jelenia

Gulasz z Jelenia

Gulasz z Jelenia

Przepis na : obiad

SKŁADNIKI: 700 g mięsa z jelenia (wcześniej zamarynowane w przyprawach: rozmaryn, pieprz, szczypta soli- 12 godzin w lodówce) 1 duża cebula biała 1 duża cebula czerwona 4 ząbki czosnku 50 g masła 100 g suszonych wędzonych śliwek Mięso obmyć i pokroić na kawałki (w kostkę około 2 cm kawałek). Mięso przyprawić i odstawić do lodówki na 12 godzin. Mięso przekładamy do misy multicookera i dodajemy masło, pokrojona w krążki cebulę, posiekany czosnek i śliwki. Zamykamy pokrywę i wybieramy opcję FRY i czas przygotowani... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, grzyby, ogórki, gulasz, chilli, papryka, marchewka, śliwka, mielone, ogórki kiszone, sosy, ryż, mięso duszone, dania mięsne, obiad, gulasz mięsny, dania bez mięsa, mięso mielone, sos chilli, dania na gorąco, sos do mielonego , sos do ryżu, sos mięsny, zdrowe obiady

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.