Domowe masło kokosowe

Domowe masło kokosowe

Domowe masło kokosowe

Idealne do: Do smarowania pieczywa, można z powodzeniem zastąpić nim masło. Do smażenia i pieczenia ciast. Nadaje potrawom delikatny kokosowy posmak.  Wzmacnia system odpornościowy, pomaga przy grypie, zapaleniu wątroby, cukrzycę. Normalizuje poziom cukru we krwi, jest niezbędny w dietach odchudzających. Pomaga zapobiegać chorobom przewodu pokarmowego, wątroby i nerek. Wzmacnia zęby i kości. 200 g wiórek kokosowych cena około 3-4 zł cukier trzcinowy 300 g- 4 zł Do zrobienia masła potrzebowałam jedynie 2 łyżek cuk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kokosowe, pieczywo, diety, ciasto, dieta, ciasto kokosowe, szybkie ciasto

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.