Składniki: Biszkopt kakaowy: 6 jajek 6 łyżek cukru 5 łyżek mąki pszennej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 łyżka kakao Krem wiśniowy : 2 opakowania budyni wiśniowych bez cukru 0,5 szklanki cukru 250 g margaryny 0,5 litra mleka 1 olejek spirytusowy śmietankowy Frużelina wiśniowa: 1 słoik wiśni w syropie (700g) 3 łyżki mąki ziemniaczanej 2 - 3 łyżki cukru Dodatkowo: posypka waflowa zielona 3 małe zajączki czekoladowe 6 mini zajączków czekoladowych posypka cukrowa żółta Przygotowanie: Biszkopt kakaowy - do ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.