Składniki: Biszkopt kawowy: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 75 g mąki pszennej 75 g mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 0,5 łyżeczki kakao 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej 2 łyżki gorącej wody Krem z masłem orzechowym: 2 opakowania budyni śmietankowych bez cukru 3/4 szklanki cukru 500 ml mleka 250 g margaryny 6 łyżek masła orzechowego Ż elka wiśniowa: 410 g dżemu wiśniowego z kawałkami owoców 1,5 łyżki żelatyny Esencja kawowa: 200 ml gorącej wody 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej 1,5 łyżki syropu barmańskieg... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.