Składniki: Biszkopt kakaowy: 6 jajek 6 łyżek cukru 5 łyżek mąki tortowej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 łyżka ciemnego kakao Żelka wiśniowa słoik wiśni w syropie (700g) 2 opakowania galaretki o smaku wiśniowym 1 łyżka żelatyny Mus waniliowy 330 ml śmietanki kremówki 30% 2 łyżki cukru pudru 1 łyżka żelatyny 0,5 łyżeczki aromatu waniliowego w proszku Dodatkowo: 100 g gorzkiej czekolady Przygotowanie: Biszkopt kakaowy- Do miski przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. Następnie ubić jajka z cukrem... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.