Składniki: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 1 łyżka cukru waniliowego 250 g margaryny 1 szklanka mąki pszennej 3/4 szklanki mąki ziemniaczanej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 olejek rumowy 1,5 łyżki kakao Przygotowanie: Margarynę rozpuścić i odstawić do przestygnięcia. Mąkę pszenną z mąką ziemniaczaną i z proszkiem do pieczenia przesiać. Jajka z cukrem i cukrem waniliowym ubić na puszysta masę. Następnie dodać przestudzoną margarynę, lekko wymieszać. Na koniec dodać przesianą mąkę pszenną z ziemniaczaną i proszkiem dopie... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.