Podzielę się z Wami ostatnim już świątecznym przepisem, który można zrobić na niedzielne śniadanie u mnie przyjęło się, że jajka faszerowane robimy na kolację w Wielką Sobotę. Składniki: 7 jajek 50 g sera żółtego 1 łyżka posiekanego koperku 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka posiekanego szczypiorku przyprawa do jajek pieprz ok. 1 łyżki margaryny lub masła Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie, ostudzić i obrać ze skorupek. Ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkac... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.