Składniki: Żelka borówkowa: 500 g borówki amerykańskiej 2 opakowania galaretki o smaku jagodowym 2 łyżki żelatyny ok. 100 ml wody Masa serowa: 500 g sera białego 140 g draży (groszki) czekoladowych 0,5 szklanki cukru 200 ml mleka 3 pełne łyżki żelatyny 250 g margaryny Mus mleczny: 330 ml śmietanki kremówki 30% 140 g draży (groszki) mlecznych 2 łyżki cukru pudru 1 płaska łyżka żelatyny Dodatkowo: 2 opakowania galaretki o smaku pomarańczowym ok. 600 ml gorącej wody opakowanie biszkoptów okrągłych Przygotowanie: ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.