Składniki: Mus borówkowy: 330 ml śmietanki kremówki 30% 2 łyżki cukru pudru 3 łyżki żelatyny z górką 250 g borówki Mus cappuccino: 330 ml śmietanki kremówki 30% 3 łyżki kawy w proszku cappuccino wiśnia w czekoladzie 3 łyżki żelatyny z górką Nasączenie: 3 torebki owocowej herbaty wiśniowej 400 ml gorącej wody 1 łyżeczka płaska cukru do smaku Dodatkowo: biszkopty podłużne (36 sztuk) 2 opakowania galaretki o smaku cytrynowym ok. 600 ml gorącej wody Przygotowanie: 2 opakowania galaretki cytrynowej rozpuścić... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.