Składniki: 6 jajek 2 opakowania cukru cytrynowego Delecta 200 g margaryny 2 łyżki oleju rzepakowego 1,5 szklanki mąki pszennej 1 szklanka mąki ziemniaczanej sok wyciśnięty z 1 cytryny 1 olejek cytrynowy Dodatkowo: cukier puder Przygotowanie: Mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia przesiewamy. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy do ostygnięcia. Ubić jajka z cukrem i cukrem cytrynowym do momentu zbielenia. Następnie dodać przestudzoną margarynę i olej - lekko wymieszać, a następ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.