Ajerkoniak to jedyny w swoim rodzaju alkohol, który sprawdza się zarówno w ciastach na zimno i na ciepło. Może stanowić doskonały dodatek lub istotny element wypieku. Zebra z ajerkoniakiem to właśnie taki wypiek. Prosty, pyszny i bardzo aromatyczny. Dodatek ajerkoniaku do ciasta nie tylko nieco zmieniło smak wypieku, ale nadało niepowtarzalny charakter temu popularnemu ciastu. Moim zdaniem zebra z ajerkoniakiem to doskonały wypiek na wiele okazji i spotkań. Aromat ajerkoniaku nie jest dominujący. Doskonale wsp...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Cześć
Jestem młoda i pełną energii dziewczyną, której pasją są wypieki. Uwielbiam piec oraz komponować nowe smaki. Oprócz wypieków bardzo lubię przeczytać dobrą książkę.