Wątróbka z owocami i pureé z kalafiora

Wątróbka z owocami i pureé z kalafiora

Wątróbka z owocami i pureé z kalafiora

Wątróbka większości z nas nie kojarzy się dobrze. Przyrządzona w odpowiedni sposób potrafi podbić serca tych, którzy wcześniej z niechęcią patrzyli na ten rodzaj mięsa. Wątróbka z owocami – tym daniem spróbujemy Was przekonać do podrobów. Połączymy ją z morelami, truskawkami, które skąpiemy w winie. Nie zabraknie miodu, który doda słodyczy a pureé z kalafiora znakomicie wypełni całość. Wątróbka z owocami i pureé z kalafiora Wątróbka z reguły traktowana jest jako gorszy rodzaj mięsa przez co często omijan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ciasna Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.