Szpargel ze holynderskōm zōłzōm i łososiym (Szparagi z sosem holenderskim i łososiem)

Szpargel ze holynderskōm zōłzōm i łososiym (Szparagi z sosem holenderskim i łososiem)

Szpargel ze holynderskōm zōłzōm i łososiym (Szparagi z sosem holenderskim i łososiem)

  Co potrza?   pynczek szparglu- biołego abo zielōnego (ale jak mołcie w dōma karlusa [1] , co sie lubi pojejś, to taki pynczek-500g- to łon wciōngnie sōm, to sie lepi [2] kupcie dwa) wyndzony łosoś- joł tam nie wia [3] , wiela Wy zjycie, mie i moji Babie [4] stykło 150 g   Zōłza holynderskoł   ¼ kostki masła 2 żōłtka sok ze ćwierci citrōłny sōl i pieprz   Tyn bioły szpargel to niystety trzeba łobrać- łostrugać takōm strugaczkōm do warzyw- i łobeżnōńć kōńcōwka, bo łona je niyroz [5] twa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Chop w kuchni

Warto przeczytać

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.