Szpajza francuskoł (Mousse au chocolat)

Szpajza francuskoł (Mousse au chocolat)

Szpajza francuskoł (Mousse au chocolat)

Przepis na : deser

Ludzie sie bez wakacje smykaj ōm 1 po cołkim świecie, próbujōm roztomajtego jedzynia, a potyn jadōm do dōm i sie myślōm, że zjedli by sie tego łōnego abo i tyj łōnyj I bez to żech sie pomyśloł, co by sam tera trocha powspōminać roztomajte rajzy 2 i te wakacyjne smaki. Na poczōntek cojsik do pomaszkycynia 3 ze Francji: Mousse au chocolat, na ftory u nos niyjedna ōłma 4 by padała, co to je tako trocha inkszoł szpajza Co potrza? 200g szokolady (moge być jedna gorzkoł, a jedna mlycznoł) 25 g masła 3 jajca 50 g cu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Chop w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

chopwkuchnichopwkuchni

Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

deser, francuskie, desery, bez pieczenia, czekolada, szybki deser

Inne przepisy z Chop w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.