Przi fajerze 1 to chciałoby sie gojści 2 czym zaskoczyć, ale żeby tyż przi tym niy mieć za kans roboty. Te łōdki 3 to żech sie sōm wymyślōł 4 i niy ma ich co szukać we ksiōnżkach ze kuchniōm francuskōm. Fajnie wyglōndajōm 5 , idzie sie poasić 6 nazwōm, a do tego jeszcze sōm richtich 7 dobre. Farsz dołwo sie na ciasto francuske i jak byjście chcieli sie je zrobić samymu, to już bajecie 8 musieli sie trocha wiyncyj natrołpić 9 – joł je zgniōły 10 i żech sie je kupiōł. Co potrza? 30-40 dkg mielōnego hań... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)