Jedna kōmratka 1 miała u mie zaległe golōnki, a jak już miała prziś 2 , to żech trocha zaczōn 3 eksperymyntować. Miały być rychtowane 4 we niski tymperaturze, ale że we gorku bōła 5 straszno cizba 6 , to trza bōło improwizować i uwarzić je barzi tradycyjnie. Do tych golōnek dlo ciyrpliwych jeszcze kedy 7 przida, ale dziynki tym mioł żech potyn fajny galert 8 Co potrza? 2-3 kg golōnki (nojlepi tyj ze zadku) 0,5 litra piwa 0,5 litra wody połra liści bobkowych 9 połra ziorek 10 ziela angelskigo połra ziorek j... czytaj dalej...
Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)