Bardzo prosty sposób na smaczne i pikantne danie, które polecam smakoszom ostrego jedzenia. -- -- -- -- Do przygotowania potrzebujemy: podwójną pierś, dobry olej do smażenia, 400 g groszku z marchewką, sól, pieprz, kurkumę, paprykę, chili... wg uznania oregano lub inne zioło :) Pokrojone piersi smażymy 4-5 min. potem dodajemy groszek z marchewką(mrożonkę) podlewamy szklanką bulionu warzywnego lub po prostu szklanką wody...dalej trzymamy na włączonym palniku mieszając od czasu do czasu, jak... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Polska, rodzina, kuchnia, sport, historia, podróże...