Wegańskie smarowidło z tofu, pieczonej papryki i kaszy jaglanej

Wegańskie smarowidło z tofu, pieczonej papryki i kaszy jaglanej

Wegańskie smarowidło z tofu, pieczonej papryki i kaszy jaglanej

Smarowi dło do smarowania i wyja dania prosto ze słoiczka :) Pachnie pieczoną papryką i wciąga :) Koniecznie spróbujcie z do datkiem czarnuszki :) Skła dniki: kostka naturalnego tofu 1/2 papryki 30 dag kaszy jaglanej pieprz + sól czarnuszka do podania Przygotowanie: Umytą i pokrojoną w plastry paprykę pieczemy w 220 stopniach przez około 20 minut. W tym czasie gotujemy kaszę jaglaną. Stu dzimy W wysokim naczyniu umieszczamy pokrojone tofu oraz przestudzoną paprykę i kaszę. Wszystkie składniki miksujemy. Przypr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ChilliJemy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.