Czekolada orzechowo-kakaowa

Czekolada orzechowo-kakaowa

Czekolada orzechowo-kakaowa

Przepis na : deser

Wbrew pozorom... łatwa i szybka w wykonaniu. A smakuje obłędnie :) Składniki: - olej kokosowy (120 g) - masło orzechowe (120 g) polecam crunchy - miód (60 g) - kakao (30 g) Wykonanie: Masa kakaowa > połowę oleju (60 g) rozpuścić w rondelku razem z połową miodu (30 g) i kakaem. Odstawić z ognia, wymieszać dokładnie, aby wszystkie składniki rozpuściły się równomiernie. Masę przelać do foremek plastikowych, wstawić do zamrażarki na około 15 min. W między czasie przygotować masę orzechową > pozostały olej kokosowy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.