Zawijaski ze schabu na kaszy gryczanej

Zawijaski ze schabu na kaszy gryczanej

Zawijaski ze schabu na kaszy gryczanej

Przepis bierze udział w Konkursie "Smakowita Pajda to kulinarna frajda!" zorganizowanym na blogu  Majanowe pieczenie - sponsorem konkursu jest ZT Kruszwica S.A. Już tak dawno nie robiłam zrazów zawijanych , że jak robiłam wczoraj zakupy u rzeźnika i trafiłam na ładny szeroki schab bez kości wiedziałam już co dziś   na obiad. Z jednym mam ostatnio problem- zrazy czy bitki to potrawy które robi się w większej ilości a nie 2 sztuki. No ale u mnie inaczej się nie da. Muszę po prostu robić w małym ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 6 lutego 2014 17:42:09

smaczny pomysł:)

Majana, 10 lutego 2014 23:42:04

Te zawijaski muszą dobrze smakować.Bardzo dziękuję za udział w konkursie :)