Kluski kopytkowo-otrębowe z kolorkiem

Kluski kopytkowo-otrębowe z kolorkiem

Kluski kopytkowo-otrębowe z kolorkiem

Przyszło mi do głowy , że warto popracować nad kluchami. Wszyscy je jedzą bo lubią - może więc uda się coś z nimi zrobić by były nie tylko smakowite ale i zdrowe. Postawiłam na otręby ( błonnik i witaminy w nim zawarte zawsze w diecie mile widziane) i warzywa - może się uda przemycić tak by niejadki nie zauważyły. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Jak zrobić kluski z makiem na Wigilię?

Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 15 maja 2013 20:18:20

ciekawy pomysł:)