Faszerowana mała główka kapusty

Faszerowana mała główka kapusty

Faszerowana mała główka kapusty

Przepis bierze udział w Konkursie "Smakowita Pajda to kulinarna frajda!" zorganizowanym na blogu  Majanowe pieczenie - sponsorem konkursu jest ZT Kruszwica S.A. Zawsze ,, chodził" za mną pomysł by zrobić faszerowaną kapustę .Taką wydrążoną całą główkę zamiast gołąbków. Jakoś nie robiłam. A teraz trafiła mi się malutka kapustka -taka akurat na 2 osoby. Nie mogłam sobie darować- zrobiłam. Farsz prawie taki jak do gołąbków tyle , że ryż zastąpiłam kuskusem.    Smakowita Pajda zaskoczyła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
NaKońcuJęzyka, 9 lutego 2014 17:55:09

taki duzy gołąbek w sam raz dla mnie ;) pozdrawiam i zapraszam do siebie!!!

Justyna Żak, 9 lutego 2014 18:14:20

świetny pomysł:)

Sezon na Smak, 10 lutego 2014 01:03:19

Ciekawy przepis, muszę spróbować !Też biorę udział w konkursie, powodzenia !!!

Majana, 10 lutego 2014 23:43:11

To taki gołąbek !:)

Christopher Konkel, 11 lutego 2014 03:39:56

Ja też jeszcze nigdy nie robiłem takiej kapusty.Muszę kiedyś spróbować.