Przepis bierze udział w Konkursie "Smakowita Pajda to kulinarna frajda!" zorganizowanym na blogu Majanowe pieczenie - sponsorem konkursu jest ZT Kruszwica S.A. Zawsze ,, chodził" za mną pomysł by zrobić faszerowaną kapustę .Taką wydrążoną całą główkę zamiast gołąbków. Jakoś nie robiłam. A teraz trafiła mi się malutka kapustka -taka akurat na 2 osoby. Nie mogłam sobie darować- zrobiłam. Farsz prawie taki jak do gołąbków tyle , że ryż zastąpiłam kuskusem. Smakowita Pajda zaskoczyła... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
taki duzy gołąbek w sam raz dla mnie ;) pozdrawiam i zapraszam do siebie!!!
Ciekawy przepis, muszę spróbować !Też biorę udział w konkursie, powodzenia !!!
Ja też jeszcze nigdy nie robiłem takiej kapusty.Muszę kiedyś spróbować.