Buły ze smażonym pstrągiem a'la fishburger

Buły ze smażonym pstrągiem a'la fishburger

Buły ze smażonym pstrągiem a'la fishburger

Często zdarza mi się , że kupując filety z pstrąga lub innych ryb okazuje się , że po podzieleniu na porcje są one za duże. Oczywiście można by takie większe podać .Ale u mnie jest tak , ze dokładnie wiem ile każda z nas zje i jak zrobię większą porcję będzie to wciskanie na siłę. Przestałam się tym martwić. Formuję porcje takie jak potrzebuje a odkrojone kawałki smażę obok i wykorzystuję na pastę rybna lub takie rybne burgery. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
agnieszka, 17 marca 2013 14:16:59

Z chęcią bym takiego domowego fishburgera zjadła :)