Przepis na… – Bruschetta Pizzaiola
Przepis na… – Bruschetta Pizzaiola
Bruschetta Pizzaiola to połączenie pizzy i bruschetty. Wspaniałe w smaku i łatwe w przyrządzeniu danie na antipasto wytwornej kolacji lub imprezową przekąskę. bagietka oliwa mozzarella pomidory koktajlowe bazylia oregano sól, pieprz Bagietkę kroimy na ok. 2 cm plastry. Smarujemy je z obu stron oliwą lub masłem. Podsmażamy na dużym ogniu, na płytkiej patelni. W rondlu mieszamy oliwę, mozzarellę, oregano i pokrojone w kostkę pomidory koktajlowe. Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszankę podgrzewamy, a następnie nakłada... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bon Ton Italia
Autor
BonTonItalia
Projekt Bon Ton Italia ma na celu promowanie włoskiej kultury i świadomego wyboru produktów, abyśmy sięgali tylko po to, co najlepsze.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczenie, bagietka, bruschetta, pomidor, przekąska, pizza przepis, pizza , przekąski, kolacja, ciasto na pizze, pizza na patelnie
Inne przepisy z Bon Ton Italia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję