Zdekonstruowana lazania - zupa lazaniowa

Zdekonstruowana lazania - zupa lazaniowa

Zdekonstruowana lazania - zupa lazaniowa

Dzisiaj pomysł na dobrze znane włoskie danie w zaskakującej formie. Lazania w formie zupy. Dekonstrukcja - rewolucja, ale smak ten sam. Pomidorowo-makaronowa uczta dla każdego. Głęboki smak pomidorów w tym daniu podkreśla gęsty koncentrat Pudliszki. ZUPA LAZANIOWA Składniki: 1/2 l bulionu 200 g mięsa wieprzowego 1 cebula 2 ząbki czosnku 2 pomidory 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego Pudliszki 2 łyżeczki oregano 1 łyżeczka tymianku sól i pieprz oliwa makaron do lazanii lub szeroki wstążki Przygotowanie: Mięso... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.