Sernik na Zimno z Rabarbarem

Sernik na Zimno z Rabarbarem

Sernik na Zimno z Rabarbarem

Przepis na biszkopt - z zeszytu domowego. Przepis na sernik - już nie pamiętam skąd go mam, trochę go zmodyfikowałam - zawsze wychodzi! Przepis na galaretkę z bloga Kwestia Smaku.  Sernik z rabarbarem - naprawdę niesamowity smak i do tego taki łatwy w wykonaniu. Warto! Naprawdę!  SPÓD: Upiec biszkopt z 2 jajek. (szukaj w kategorii "biszkopty") MASA SEROWA: 700 g twarogu półtłustego lub tłustego (zmielonego dwukrotnie, ja wrzucam ser do malaksera i miksuję) 1 łyżka soku z cytryny ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
beetle, 30 maja 2013 12:41:23

Bardzo ładnie się prezentuje:)

Anonymous, 30 maja 2013 21:31:29

stary dobry rabarbar :))) pamietasz, jak go wcinalysmy z cukrem?? :) no dobra, serniczek super wyglada, tylko.... zelatyna doprowadza mnie do placzu :( zawsze ma jakies fochy :( jak to mowilas? pieta ahillesowa? moja pieta zelatynowa :) :* bea

gin, 30 maja 2013 22:43:54

Z rabarbarem sernik piekłam, ale na zimno nie próbowałam robić... Zapisuję pomysł :)

Magdalena K, 30 maja 2013 22:47:01

Zapraszam do polubienia FunPage`a na Facebooku, tam więcej się dzieje, poza tym doczytasz jak się zrobiłam z galaretkami :) Nie zgadniesz o jakie smaki zmieszałam:)