Pappardelle z Domowym Pesto i Zapiekanymi Pomidorkami

Pappardelle z Domowym Pesto i Zapiekanymi Pomidorkami

Pappardelle z Domowym Pesto i Zapiekanymi Pomidorkami

Dziś proponuję Pappardelle z domowym pesto i zapiekanymi pomidorkami koktajlowymi. Czas wykonania równa się czasowi gotowania makaronu. Smak - dla mnie poezja!Przy okazji tego dania chciałabym podzielić się z Wami wrażeniami związanymi z Makaronem Czaniecki. Z tym makaronem miałam do czynienia po raz pierwszy i dziś już wiem, że nie ostatni. Na początek zerknęłam na skład, składniki tylko naturalne, żadnej chemii - to mi się bardzo spodobało. Zauważyłam, że Makarony Czaniecki nie mają niesamowicie długi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Malwinka, 2 lutego 2014 11:30:58

Smakowite danie :)

Justyna Żak, 2 lutego 2014 14:26:09

wygląda smacznie;)

Tossa, 8 lutego 2014 12:54:01

Prezentuje się jak danie z ekskluzywnej restauracji! z pewnością pysznie smakowało :)