Ciasto ciekawe. Przepis z Moje Wypieki z moją małą modyfikacją dotyczącą kremu, ja postanowiłam zrobić zwykły budyniowy i wyszło Pysznie! Przy okazji sprawdziłam jak wypadnie w pieczeniu olej słonecznikowy firmy Biooil - super. Dobra jakość oleju robi swoje. Biszkopt: 6 jajek, białka i żółtka oddzielnie 1 szklanka drobnego cukru 80 ml oleju słonecznikowego (użyłam bardzo dobrej jakości olej firmy Biooil) 100 g mąki ziemniaczanej 220 g mąki pszennej tortowej 2 ły... czytaj dalej...
no, widać, że blondynka pisała :):):)aż kopę jaj użyłaoj, kosztowne to ciasto
Gdy się Blondynka spieszy to Anonimowy się cieszy . heh ;)A tak poważnie dziękuję Ci Drogi Anonimie za zwrócenie uwagi na ten "szczegół" :)Masz u mnie plusa za spostrzegawczość :)Pozdrawiam serdecznie!