Włoskie gołąbki w sosie pomidorowym

Włoskie gołąbki w sosie pomidorowym

Włoskie gołąbki w sosie pomidorowym

Włoskie gołąbki w sosie pomidorowym Kolejna propozycja smacznych i delikatnych gołąbków, w trochę innym wydaniu niż tradycyjnie. Bardzo smaczne danie dla całej rodzinki. Polecam!     Składniki: 1 główka kapusty włoskiej 0,5kg mielonej wieprzowiny 1 jajko 100g ryżu (1 woreczek) Przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka mielona, ostra papryka mielona, suszona bazylia i oregano, cukier, chilli 1 cebula 2-3 ząbki czosnku 1 marchew 350ml bulionu 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka mąki do zaciągnięcia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.