Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami

Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami

Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami

Przepis na : obiad

Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami Bardzo ciekawy i smaczny pomysł na chrupiącego i soczystego kurczaka z pysznym nadzieniem. Udka idealnie sprawdzą się na obiad, na przyjęcie, lub pokrojone w plasterki jako obkład na kanapki. Polecam!     Składniki: 6 udek (ćwiartek) z kurczaka 0,5kg mięsa wieprzowego mielonego 1 jajko 1/3 szklanki bułki tartej 30 dkg pieczarek 1 cebula 1 czerwona papryka 1 żółta papryka pół pęczka zielonej pietruszki 2 ząbki czosnku Przyprawy: sól, pieprz, majeranek, papryka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.