Przepis na : obiad
Surówka nadmorska Pyszny i chrupiący dodatek praktycznie do każdego obiadu. W nadmorskiej restauracji jadłam ją z rybką i ziemniaczkami, tak mi zasmakowała, że postanowiłam odtworzyć ten smak w domu. Koniecznie spróbujcie, jest naprawdę pyszna! Składniki: pół młodej kapusty 1 czerwona cebula 1 marchew kilka plastrów czerwonej papryki konserwowej pół pęczka natki pietruszki 1 mała puszka kukurydzy z groszkiem sól i pieprz 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżka miodu ... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...