Przepis na : obiad
Soczyste pałki kurczaka z piekarnika Pieczone udka z kurczaka smakują wspaniale. Mięso wystarczy wcześniej zamarynować i potem tylko upiec, mało roboty, a efekt smakowy rewelacyjny. Razem z mięsem możemy upiec ziemniaczki Przepis tutaj (KLIK) i mamy cały obiad za jednym zamachem. Składniki: 10 pałek z kurczaka: Marynata: 1/4 szklanki oliwy lub oleju 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka musztardy 1 łyżka miodu Przyprawy: 1 łyżka soli, 1 łyżka słodkiej papryki mielonej, 1 łyżka majeranku, 1 łyżeczka c... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...