Soczysta ryba w cieście i chrupiącej panierce

Soczysta ryba w cieście i chrupiącej panierce

Soczysta ryba w cieście i chrupiącej panierce

Soczysta ryba w cieście i chrupiącej panierce Smażona ryba w cieście i chrupiącej panierce to prawdziwy klasyk, uwielbiany za swoją teksturę i smak. Klucz do sukcesu tkwi w połączeniu dwóch warstw: delikatnego ciasta i chrupiącej panierki, które otulają soczyste mięso ryby.Całość jest wyjątkowo sycąca. Smak gotowej potrawy to połączenie delikatności ryby z bogatym, smażonym aromatem ciasta i panierki.     Składniki: ok 300g filetów rybnych (u mnie dorsz) 1 jajko 3 łyżki gęstego jogurtu naturalneg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.