Smażony makaron po azjatycku z pikantną wołowiną
Smażony makaron po azjatycku z pikantną wołowiną
Przepis na : obiad
Smażony makaron po azjatycku z pikantną wołowiną Azjatycki klasyk, który zawsze się udaje. Sezonowo dodajemy młodej kapusty, a potem możemy zamienić ją na kapustę pekińską. Wystarczy kilka ogólnodostępnych składników, aby przygotować szybki i pożywny obiadek. Polecam! Składniki: ok 400g mielonej wołowiny 150g bulionu lub wody olej do smażenia Warzywa: 1 czerwona cebula 1 marchew 1 czerwona papryka 1/4 główki młodej kapusty Sos: 1 łyżka sosu tyriaki 5 łyżek sosu sojowego Przyprawy: po 1 łyżeczce: so... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur
Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wołowina
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję