Roladki mielone z boczkiem i młodą kapustą

Roladki mielone z boczkiem i młodą kapustą

Roladki mielone z boczkiem i młodą kapustą

Roladki mielone z boczkiem i młodą kapustą Kruche i rumiane zraziki z mięsa mielonego, wypełnione pysznym farszem i zanurzone w aromatycznym sosie pieczeniowym. Świetny pomysł na prosty ale bardzo smakowity obiadek. Możemy je podać z ziemniaczkami, kluskami lub kaszą i oczywiście z dodatkiem ulubionej surówki. Palce lizać!     Składniki: Roladki: 1 kg mięsa mielonego (u mnie wieprzowo-wołowe) 2 jajka 1/3 szklanki bułki tartej Przyprawy: sól, pieprz, majeranek, słodka i ostra papryka Farsz: 1 cebula 10... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.