Racuszki z jagodami

Racuszki z jagodami

Racuszki z jagodami

Racuszki z jagodami Rumiane, mięciutkie i wprost ekspresowe placki z jagodami, które mogą zaskoczyć łatwością wykonania i niezwykłym smakiem. Wystarczy tylko wymieszać wszystkie składniki i już można smażyć. Gorąco polecam ten przepis!     Składniki: Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej 1,5 szklanki mąki pszennej 1 szklanka maślanki 2 jajka 1 płaska łyżeczka sody oczyszczonej 2 łyżki cukru Dodatkowo: ok pół szklanki jagód (świeżych lub mrożonych) olej do smażenia cukier puder ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.