Pasta kanapkowa jajeczno-rzodkiewkowa

Pasta kanapkowa jajeczno-rzodkiewkowa

Pasta kanapkowa jajeczno-rzodkiewkowa

Pasta kanapkowa jajeczno-rzodkiewkowa Pyszny sposób na urozmaicenie codziennych kanapek. Prosta i bardzo szybka w przygotowaniu pasta, dzięki której wyczarujemy pożywne i smaczne śniadanko lub kolacje.     Składniki: 3-4 jajka 1 pęczek rzodkiewek pół pęczka szczypiorku 2 łyżki majonezu sól, pieprz     *** Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy *** *** Jajka oraz rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach *** *** Szczypiorek drobno siekamy *** *** Dodajemy majonez i dokładnie mi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.