Jajeczka z pastą z łososia Elegancka i smaczna przekąska, idealna zarówno na święta, jak i inne uroczystości i spotkania. Taka przystawka nie tylko świetnie smakuje, ale również pięknie prezentuje się na stole, dodając elegancji każdemu przyjęciu. Składniki: 6-7 jajek 10 dkg łososia wędzonego 1 łyżka majonezu 1 łyżka gęstego jogurtu naturalnego pół łyżeczki musztardy 1 przeciśnięty ząbek czosnek sól, pieprz, zioła prowansalskie szczypiorek lub rzeżucha do posypania *** Jajka gotujemy na twa... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...