Gołąbki siekane

Gołąbki siekane

Gołąbki siekane

Przepis na : obiad

Gołąbki siekane Sprawdzony przepis na najlepsze na świecie gołąbki z patelni. Ja najbardziej lubię je jeść z duszonymi ziemniaczkami, ale można też podawać np z pieczywem. Szybki, smaczny i niedrogi obiad. Polecam!     Składniki: ok 60dkg mięsa mielonego wieprzowego 1/3 główki kapusty pekińskiej 100g ryżu 1 jajko 1 szklanka mąki – do obtoczenia gołąbków przyprawy: sól, pieprz, majeranek, słodka papryka, liść laurowy, ziele angielskie olej do smażenia Sos pomidorowy: 1 cebula 2 ząbki czosnku 1,5 szklank... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.