Dworskie devolaye (dewolaje)

Dworskie devolaye (dewolaje)

Dworskie devolaye (dewolaje)

Dworskie devolaye (dewolaje) Prawdziwa uczta dla podniebienia! Rumiane roladki drobiowe wypełnione pysznym farszem i otoczone chrupiącą panierką. Obiad palce lizać!   Składniki: 3 filety z kurczaka sól, pieprz 1 szklanka mąki 1 jajko 1 szklanka bułki tartej Farsz: 1/3 główki młodej kapusty 1 cebula kilka pieczarek 1 marchew 10 dkg żółtego sera mozzarella sól, pieprz 1 łyżka masła olej do smażenia     *** Młodą kapustę drobno siekamy *** *** Na patelni na niewielkiej ilości oleju podsmażamy pokroj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.