Przepis na : obiad
Pyszne, drobiowe, mielone kotlety pożarskie. Delikatne w smaku i bardzo proste w przygotowaniu. Smaczny pomysł na obiad dla całej rodziny. Wyśmienicie smakują w towarzystwie ugotowanych ziemniaków i ulubionej domowej surówki. Zajadają się nimi zarówno mali jak i duzi :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: zmielona podwójna pierś z kurczaka, u mnie ok 600 gram 1 pęczek świeżej natki pietruszki 1 bułka kajzerka namoczona w wodzie 1 żółtko 1 jajko olej rzepakowy do smażenia sól, piepr... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...