Ryba pod ananasową pierzynką

Ryba pod ananasową pierzynką

Ryba pod ananasową pierzynką

Przepis na : sałatka

Nie samą dietą człowiek żyje... a że trwa karnawał, czas zabaw i spotkań ze znajomymi to przybronuję pyszną przekąskę na imprezowy wieczór. Nudna i smutna ryba morszczuk w panierce może zyskać niecodzienny smak w połączeniu jej z ananasem, cebulą i pikantnym keczupem. Jest idealne. Taka ryba świetnie tez sprawdzi się na "śledzika" jak i na święta. Przepis od mojej mamy. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kulinarny Zenit, 22 stycznia 2014 10:47:35

bardzo ciekawe i interesujące połączenie :) dziękuję za książeczkę, jest świetna...Pozdrawiam cieplutko!

Justyna Żak, 22 stycznia 2014 10:58:06

pysznie wygląda:)

Ash, 22 stycznia 2014 16:25:45

Intrygujące połączenie ananasa i ketchupu, zastanawiam się jak to może smakować. Chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko wypróbować przepis ;)

wiosenka27, 22 stycznia 2014 18:14:25

Bardzo smakowita:)

Bernadeta, 23 stycznia 2014 00:33:57

pozdrawiam i ciesze sie ze dotarła.

Bernadeta, 23 stycznia 2014 00:34:15

tak wyjątkowo.

Bernadeta, 23 stycznia 2014 00:34:37

polecam warto , dla gości szczególnie.

Bernadeta, 23 stycznia 2014 00:34:59

dziękuje. pozdrawiam.