Pomidory antipasti marynowane

Pomidory antipasti marynowane

Pomidory antipasti marynowane

Przepis na : kolacja

"Addio pomidory, Addio ulubione Słoneczka zachodzące za mój zimowy stół Nadchodzą znów wieczory sałatki niejedzonej Tęsknoty dojmującej i łzy przełkniętej wpół" Kto zna te piosenkę to wie ze już wkrótce ja nucić będziemy, a na razie ja wole śpiewać "Amore pomidori, Amore ulubione"... a wy kochacie soczystość, smak i delikatność pomidorów? Jeśli tak to jest to przepis dla was, na szybkie antipasti, na kolacje, do grilla, gdy przyjdą niezapowiedziani goście. Smak ich oczywiście możecie zmien... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

BernikaBernika

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pomidor, kolacja, ser feta, feta, przekąska, sałatki, grill, sałatka, przystawki, przekąski, szybka kolacja, sałatka z pomidorem, szybki grill, kolacja dla gości, sałatka na kolacje, sałatka na grilla, szybkie sałatki, szybka sałatka, szybkie przekąski, salatki do grilla, sałatka z fetą

Inne przepisy z Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
mopswkuchni, 25 sierpnia 2013 13:30:10

Jeszcze nigdy nie jadłam marynowanych pomidorów, jestem bardzo ich ciekawa.

truskawkaM, 25 sierpnia 2013 14:29:51

wygląda obłędnie:)

babka z rodzynkiem, 25 sierpnia 2013 15:42:36

Bardzo ciekawy przepis-zapisuję!

Słodka Babeczka, 25 sierpnia 2013 19:20:53

Już sobie wyobrażam ten smak i zapach! Mniam!

Jagienka, 26 sierpnia 2013 00:26:51

cudnie wyglądają - szkoda ze nie da sie zrobić ich tak na zimę ;-(

Bernadeta, 26 sierpnia 2013 10:42:50

sa naprawdę smaczne taka lekka przekąska.

Bernadeta, 26 sierpnia 2013 10:45:29

dziekuje bardzo.

Bernadeta, 26 sierpnia 2013 10:46:02

polecam na letnia kolacje idealny.

Bernadeta, 26 sierpnia 2013 10:46:20

ciesze sie:) pozdrawiam.

Bernadeta, 26 sierpnia 2013 10:46:57

no niestety to przekąska na bieżąco.

Anonymous, 26 sierpnia 2013 11:27:30

A jakby je zagotować w słoiczku tak z 10 minut ? ja robiłam kiszone i były super,w zalewie octowej małe koktajlowe też rewelacja,muszę wypróbować ten przepis ale na "zimowo".Pozdrawiam Megi

Bernadeta, 26 sierpnia 2013 14:38:25

myślałam o tym ale boje się ze za bardzo zmiękną i sie rozpadną bo one sa bez skorki a w jedzeniu maja być nadal jędrne.

Izaa, 27 sierpnia 2013 17:30:20

bosko muszą smakować

Bernadeta, 30 sierpnia 2013 02:11:58

oj tak, polecam.