Przepis na : kolacja
"Addio pomidory, Addio ulubione Słoneczka zachodzące za mój zimowy stół Nadchodzą znów wieczory sałatki niejedzonej Tęsknoty dojmującej i łzy przełkniętej wpół" Kto zna te piosenkę to wie ze już wkrótce ja nucić będziemy, a na razie ja wole śpiewać "Amore pomidori, Amore ulubione"... a wy kochacie soczystość, smak i delikatność pomidorów? Jeśli tak to jest to przepis dla was, na szybkie antipasti, na kolacje, do grilla, gdy przyjdą niezapowiedziani goście. Smak ich oczywiście możecie zmien... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Jeszcze nigdy nie jadłam marynowanych pomidorów, jestem bardzo ich ciekawa.
cudnie wyglądają - szkoda ze nie da sie zrobić ich tak na zimę ;-(
A jakby je zagotować w słoiczku tak z 10 minut ? ja robiłam kiszone i były super,w zalewie octowej małe koktajlowe też rewelacja,muszę wypróbować ten przepis ale na "zimowo".Pozdrawiam Megi
myślałam o tym ale boje się ze za bardzo zmiękną i sie rozpadną bo one sa bez skorki a w jedzeniu maja być nadal jędrne.