Pikle wielowarzywne

Pikle wielowarzywne

Pikle wielowarzywne

Marynowania ciąg dalszy... tym razem zrobiłam pikle o które prosiła córka. Przepis sprawdzony, bo od koleżanki Izy z jej bloga i zawsze wychodzi idealnie. Pikle są chrupiące, kwaśne, aromatyczne. Do jesiennych obiadów niezastąpione.  Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Antenka, 13 września 2013 11:24:28

pychota!

kuchenny bałagan, 13 września 2013 11:40:36

Jakie ładne zdjęcia :)

Justyna Bąk, 13 września 2013 18:57:22

ciekawy pomysł:)

Bernadeta, 16 września 2013 00:17:55

tak dokładnie. az sie nie moge doczekać kiedy otworze pierwszy sloiczek.

Bernadeta, 16 września 2013 00:18:15

dziekuje bardzo.

Bernadeta, 16 września 2013 00:18:31

tak i smaczny.

Anonymous, 6 grudnia 2013 12:36:24

Jak dlugo powinny stac, zanim sa gotowe do jedzenia?

Bernadeta, 6 grudnia 2013 18:10:16

tydzień juz wystarczy żeby były gotowe.