Pikantny gulasz z wątróbki
Pikantny gulasz z wątróbki
Przepis na : obiad
Kto lubi wątróbkę drobiową? Jeśli tak to jest to przepis dla was. Połączenie sycącego gulaszu, pikantności i delikatnej wątróbki powinno was zadowolić. Wszystko w jednej pysznej zupie. Ostrość radze regulować ilością dodawania ostrej papryczki. Jeśli za ostro to lepiej dolać piwa i bulionu. Polecam - wątróbka w niecodziennym wydaniu.
Czytaj więcej » czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik
Autor
Bernika
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gulasz, wątróbka drobiowa, drobiowe, obiad, zupa
Inne przepisy z Bernika - moj kulinarny pamietnik
Dodaj komentarz
Karmel-itka.,
28 stycznia 2013 10:03:50uwielbiam gulasze. i nie gardzę wątróbką!pysznie.
Antenka,
28 stycznia 2013 10:20:40czegoś takiego nie jadłam:) ale mi narobiłaś smaka, bo lubie wątróbkę:)
siankoo,
28 stycznia 2013 11:35:40ja lubię, nawet bardzo a w takiej formie jeszcze jej nie jadłam :)
Justyna Bąk,
28 stycznia 2013 12:04:07świetne rozgrzewające danie:)
Ania,
28 stycznia 2013 16:25:30Ciekawe.
Bernadeta,
29 stycznia 2013 00:49:39dziekuje pozdrawiam.
Bernadeta,
29 stycznia 2013 00:50:15dzięki. polecam wypróbuj bo warto.
Bernadeta,
29 stycznia 2013 00:50:50wiec warto spróbować. pozdrawiam.
Bernadeta,
29 stycznia 2013 00:51:25dzięki. pozdrawiam.
Bernadeta,
29 stycznia 2013 00:51:53dzięki. pozdrawiam.
Izaa,
29 stycznia 2013 11:07:29fajne połaczenie smaków
Olka,
29 stycznia 2013 11:24:05Bardzo lubię wątróbkę, ale nie robiłam jej jeszcze w taki sposób. Podać jako składnik gulaszu to świetny pomysł. Pozdrawiam.