Pikantny gulasz z wątróbki

Pikantny gulasz z wątróbki

Pikantny gulasz z wątróbki

Przepis na : obiad

Kto lubi wątróbkę drobiową? Jeśli tak to jest to przepis dla was. Połączenie sycącego gulaszu, pikantności i delikatnej wątróbki powinno was zadowolić. Wszystko w jednej pysznej zupie. Ostrość radze regulować ilością dodawania ostrej papryczki. Jeśli za ostro to lepiej dolać piwa i bulionu. Polecam - wątróbka w niecodziennym wydaniu. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Karmel-itka., 28 stycznia 2013 10:03:50

uwielbiam gulasze. i nie gardzę wątróbką!pysznie.

Antenka, 28 stycznia 2013 10:20:40

czegoś takiego nie jadłam:) ale mi narobiłaś smaka, bo lubie wątróbkę:)

siankoo, 28 stycznia 2013 11:35:40

ja lubię, nawet bardzo a w takiej formie jeszcze jej nie jadłam :)

Justyna Bąk, 28 stycznia 2013 12:04:07

świetne rozgrzewające danie:)

Ania, 28 stycznia 2013 16:25:30

Ciekawe.

Bernadeta, 29 stycznia 2013 00:49:39

dziekuje pozdrawiam.

Bernadeta, 29 stycznia 2013 00:50:15

dzięki. polecam wypróbuj bo warto.

Bernadeta, 29 stycznia 2013 00:50:50

wiec warto spróbować. pozdrawiam.

Bernadeta, 29 stycznia 2013 00:51:25

dzięki. pozdrawiam.

Bernadeta, 29 stycznia 2013 00:51:53

dzięki. pozdrawiam.

Izaa, 29 stycznia 2013 11:07:29

fajne połaczenie smaków

Olka, 29 stycznia 2013 11:24:05

Bardzo lubię wątróbkę, ale nie robiłam jej jeszcze w taki sposób. Podać jako składnik gulaszu to świetny pomysł. Pozdrawiam.